Jetsmark Skakklub

DM 2004

Resultattavler, kommentarer og billeder:
[ Indbydelse | Deltagere | Gruppe A+B | Gruppe C | Gruppe D | Gruppe E | Gruppe F ]

Jetsmark Skoleskak/Jetsmark Skakklub samt Støtteforeningen takker alle spillere, ledere og forældre samt hjælpere og sponsorer for deres bidrag til at skabe et vellykket Pige-DM 2004.
Jeg synes, at der var en meget dejlig stemning under stævnet, selv om der selvfølgelig også var spænding på i intense situationer. Men jeg oplevede overalt en meget sportslig indstilling, både når man tabte, og når man vandt.
Nogle ting kan selvfølgelig altid forbedres lidt, men indenfor de rammer og resurser der er i skoleskak, er jeg tilfreds med stævnets forløb.
Til slut vil jeg gerne rose Dansk Skole Skak for at tage vare om pigeskak og Pige-DM. Pigerne, der spiller skak, har behov for deres eget stævne.
Og et Pige-DM skal opleves, så jeg håber, at der er mindst lige så mange til næste år, hvor det så end afvikles.

Præmieoverrækkelse, Pige-DM 2004
Thorsten Lindestrøm fra Dansk Skole Skak varetager pigeskakken indenfor organisationen, og han fortalte lidt om fremtidsvisionerne, inden vi gik over til præmieoverrækkelsen. Præmier til alle, og pokaler lidt efter antallet af deltagere i de forskellige grupper.

Kodet og designet af: Allan Stig Rasmussen