Jetsmark Skakklub

A-rækken 1

Jetsmark 3 - Jetsmark 4

Jacob Andersen - Lasse Simoni Nielsen 0-1

Det blev en kongeinder, hvor Simoni fik en pæn fordel. Der kom en afvikling af et par brikker på g3, hvor Jacob så slog tilbage med den forkerte bonde. Derefter faldt det hele sammen. Det fik Simoni uden de store problemer omviklet til 1 point. 1-0 til Jetsmark 3.

Andreas Vigen - Martin Guldvang Jensen ½-½

Dette parti er der straks mere at fortælle om. Vigen fik efter et par op og nedture en pæn fordel, og det virkede lovende. Men pludselig skete der en masse på brædtet, og Vigen kom ud af det med en officer under. Men Martin fik klokket lidt i det og det blev mere uklart og de valgte så at dele pointet. Men Fritz den siger godt nok at det stadig kan vindes med sort, men det ændrer ikke på at det har været mere vundet. :D Dette er så nok det parti, der er gået mest frem og tilbage idag. Så er jetsmark 4 også kommet på tavlen 1½-½ til Jetsmark 3

Andreas V. Larsen - Lasse Luther(Undertegnede) 0-1

Jeg fik ret hurtigt en dronning for et tårn og en løber. Andreas begyndte selvfølgelig at bruge sine evner på at angribe, og jeg gjorde kunsten efter. Mit angreb kom dog først selv efter et par lidt sløve træk i Sd7-b6(Det var godt nok ikke nødvendigt for mig at angribe). Og efter det fik jeg en officer, og fik sat et offer ind med mat i et par stykker. Så 2½-½ til Jetsmark 3.

Morten Randrup - Helene Søndergaard ½-½

Morten og Helene tog en hurtig remis.

Men alt i alt et fint resultat for os(Jetsmark 3) i vores indbyrdes opgør. Her lagt partierne ind. I kan se dem her!

Aalborg 7 - Jetsmark 3

Bjarne Søndergaard - Kasper Antonisen 1-0

Partiet var blevet redt rodet efter en åbningsfejl af Bjarne. Det så ud til at koste en bonde og stillingen. Men de havde begge overset sorts mellemtræk c6. Og så fik Bjarne, som vi kender ham, fusket sig til en kvalitet, og lidt efter hele pointet. Godt kæmpet Bjarne!

Per Jacobsen - (DM) Lasse S. Nielsen 0-1

Til Simonis overraskelse skulle han møde Per(Aalborg var plaget af afbud pga. valget), men det så ikke ud til at ændre på Simonis spil. Simoni kom nok ud af åbningen med ca. lige spil. Men derefter kunne man tydelig, se hvem der var bedst af dem. Per blev fuldstændig kørt over i midt og slutspillet. Og da Per til sidst, var bagud med 2 bønder og smed en officer, valgte han at give op. Et fantastisk parti af Simoni, der viser at der er tydelig klasseforskel på de 2.

Andreas Vigen - Emil Sønderstrup 0-1

Det blev et ret mærkeligt parti. Emil fik nok en klar fordel i åbningen, men havde ikke helt styr på det og Vigen endte op med en mer bonde, og det så lovende ud. Men så fik Andreas lavet et par unøjagtigheder, og partiet vendte 180 grader. Lidt ærgelig med den stilling, han nu engang havde. Men så kom Aalborg også på tavlen 1-2.

Steen Jensen - Lasse Luther 0-1

Mit parti blev en ret hurtig affære. Min modstander fik aldrig rigtig presset mig, og da jeg vandt en kvalitet blev den bare kørt hjem.

Så 3-1 til os kan man vel næsten ikke klage over.

Af Lasse Luther

Sidst opdateret: 8. november 2007