Jetsmark Skakklub

Nyheder

Silkeborg - Jetsmark II 5. marts 2015

Den første dag i marts stod sidste runde på menuen for Jetsmark 2, og der skulle gøres op for 2 runder med nederlag. De gæve nordjyder ville slutte af med manér og med et hold, der har potentiale til at vinde Europa-cuppen, drog vi afsted!

Louise og Lasse beretter fra slagmarken:

Silkeborg – Jetsmark 2
 

Christian (Klan)
Christian førte holdet an på 1. bræt, og han var i sandhed sat op imod en modstander af en vis kaliber. Ingen ringere end FM Per Knudsen. Det blev dagens længste parti, selvom det bestemt ikke var det parti med flest spillede træk.
Christian sad til sidst med ryggen mod muren, og på trods af mange resterende brikker, skulle partiet afgøres nu. Der blev satset med et smart springertræk, som fik, en ellers meget sikker, Per Knudsen i boksen, mens Christian gik i cirkler uden for spillelokalet. Med kun 1½ minut tilbage på uret blev der svaret igen, og derfra gik det stærkt. Det hele endte op i en grum selvmat til sort. Dermed lavede Snailman (red. Christian) vel nok en af årets bedste resultater for holdet. Well done!
0-1

Henning
Der er ikke den store årsag til, at fortælle om starten af partiet, da Henning, vanen tro, smed nogle ligegyldige bønder for, at få det spil som han gerne vil have. Dermed går der rygter om, at Henning har ofret bønder i samtlige af sæsonens partier. Der vil jeg (Lasse) da gerne tilføje, at Kasparov også var for glad for at ofre, og han var verdens bedste på det tidspunkt.
Henning blev dog en smule presset undervejs, men fik afviklet til et makabert slutspil som var remis. Henning var nede med 2 bønder, men havde formået at give modstanderen intet mindre end en trippel-bonde. Remis med sort efter bogen, som Henning og hans modstander, Flemming Hundebøll, til sidst enedes om.
½-1½

Jan

Jan spillede mod Michael DF Rasmussen og var i besiddelse af hvide klodser … Jan lagde udmærket fra start, og jeg noterede mig blandt andet, at kongen hurtigt kom til, at stå på h2. Et stærkt felt for enhver konge.
Dog var modstanderens brikker pludseligt lidt for aktive i forhold til den ellers meget formstærke Jan, som har formået at være ubesejret i sæsonen. Det kostede, og Jan måtte ned. Ellers en fremragende sæson af Jan, som har leveret gode resultat mod stærke modstandere. Han ender endda med en lille ratingfremgang.
1½-1½

Tobias
Hoffmann, som også har haft gang i en god sæson, kom tilbage med et rigtigt flot ½-point fra Skakligaen – dog var det hele point fuldt fortjent i dagens battle. Dette var dagens sikreste sejr. Torben Bødskov blev udspillet stille og roligt, hvilket man som tilskuer kun kunne beundre. Tobias fik hurtigt en fordel med de sorte brikker, og undervejs blev der jongleret med lækkerier fx i form af et aktivt tårn på 5. række, der genere hvids dronningefløj. Stærkt spil!
1½-2½

Luther
Luther kom godt fra start med hvid mod Peter Haarup og fik en ganske udmærket stilling med aktive officerer. Samtidig havde sort en mindre overbevisende stilling, der blandt andet involverede en afklædt springer på sidelinjen og officerer, der så ud til at være kastet tilfældigt ind på brættet, som en ung teenagers mælketænder i munden. Lidt mere dynamisk blev det dog, og der blev taget fra i begge ender. Man endte op i et meget uklart slutspil med ulige løbere, og til sidst enedes begge spillere pænt om remis. Hermed forbliver kaptajnen ubesejret denne sæson. Godt klaret!
2-3

Simoni
Søren Mejrup åbnede med en bird-variant, som han egentligt slap godt afsted med. Min stilling blev hurtigt en smule passiv, og mine sorte brikker befandt sig pludseligt fanget på meget lidt plads. Der blev afviklet til et slutspil, som på alle andre dage ville have været tabt for mig. Det involverede blandt andet 2 dronninge-forvandlinger. Dog var Søren uskarp, og jeg fik tilranet mig en uafgjort ved hjælp af en god pose held, indrømmet. De resultater må man også tage med!
2½-3½

Randrup

Morten har på det seneste set sit spil stige mere og mere i kvalitet, og vi kan nu konstatere, at rusten er banket væk. Nogen siger, at det er skæbnen, andre siger bare ”Return of the Jedi”. Morten startede stille og roligt op med fornuftig åbningsspil. Den noget højere-ratede Jens Bæk skulle ikke få et ben til jorden, og det så da også super solidt ud, men en lille blunder kostede Morten en kvalitet (Luke mister sin hånd - Måske en dårlig sammenligning, bedøm selv!). Dette skulle dog ikke stoppe Danmarksmesteren. Morten udfoldede sit løberpar og en dræbende springer, og Jens Bæk blev revet rundt, så Morten til sidst kunne vælge mellem flere lukrative måder at føre sejren hjem på.
En amerikansk film værdig!
2½-4½

Louise  
Mit parti blev dagens korteste mod Peter Poulsen, og som den gode Hoffmann kommenterede, så nåede han knap nok at blinke med øjnene, så var det overstået. Ganske enkelt et hæsligt parti fra min side med uklare træk allerede fra træk 7, som endte med, at jeg efter træk 15 pænt valgte at sige tak for kampen. Æv! Min modstanders flabede kommentarer efter partiet har dog givet mig blod på tanden efter at få gang i noget mere skak! Here we go.
3½-4½

 

Således sluttede vi en god sæson af med manér på en solid 5. plads, men med kun 4 bræt-point op til nummer 1, vidner det om en kanon sæson. Nedrykning var aldrig et emne.
Tak til alle for en god sæson, og en stor tak skal også lyde til vores trofaste kaptajn Luther, som igen har leveret et solidt stykke arbejde!

Vi ses igen til efteråret, hvor vi vender stærkt tilbage! cool

Skrevet af Lasse Simoni Nielsen | Kommentarer (0)

Jetsmark II - Skive 4. marts 2015

Der var lagt op til et hårdt opgør mod rækkens nummer 2 fra Skive. Vi var på dagen store underdogs, da vi til dels selv var ramt af afbud, og samtidig har vi måtte afgive 2 mand til 1. holdets kamp mod Øbro. Derudover måtte vi desværre starte kampen med at være bagud 0-1, da vi måtte undvære et 8. bræt. Vi lagde os dog ikke ned uden kamp! Her kommer et referat i bræt-rækkefølge.

Undertegnede havde selv æren af, at have sort på 1. brættet mod Claus Støvring. Det blev en lidt uortodox åbning (1. e4 c5 2. Sf3 e6 3. b3 d5 4. Ld3?!), hvor jeg fik en behagelig stilling med de sorte brikker. Jeg troede som partiet kom, at jeg ville få det afviklet til et meget behageligt D+T slutspil, som kun så ud til, at kun sort kunne spille på gevinst, da jeg ikke havde nogen svækkelser. Desværre havde jeg overset et dobbelt løberoffer (på henholdsvis h7 og g7), som førte til at hvid fandt en smart evigskak. ½-½

På 2. bræt havde Simoni de hvide klodser mod Henrik Smedemark i dagens længste parti. Der skulle spilles på gevinst, og Lasse kom godt fra start. Efter 25 træk stod hvid langt over, men desværre er Lasse begyndt, at bruge lidt for meget tid. I hvert fald var der 6 min. Tilbage til 15 præcise træk. Tidskontrollen blev nået i tide, men stillingen var pludseligt ikke så komfortabelt som tidligere. Lasse måtte endnu engang i boksen, og fik forvandlet stillingen til et fornuftigt, men svært slutspil med en kvalitet i overskud. Herefter gik der lynskak i den, da Lasse atter engang befandt sig i tidsnød. Dette medførte et ulovligt træk, som gav nervøse træk. Dog ende dramaet med det længste strå. 1½-½

3. brættet var i dag besat af vores evige kriger Tommy C, som havde sort mod Erling Møller Nielsen. Det så ud til, at han kom lidt skidt ud af åbningen, hvor det så ud til at hvid havde de bedre chancer, med en bedre struktur. Det så i mine øjne ud til at Tommy valgte den forkerte vej med springeren, hvorefter modspillet desværre blev begrænset. Efter en lang hård kamp måtte han desværre kaste håndklædet i ringen. 1½-1½

Morten havde i dag hvid på 4. bræt mod Per Nielsen. Det blev Skandinavisk med 2.. Sf6, hvor Morten forsøgte at holde fast i bonden med c4. Det så ud til at han desværre ikke havde helt styr på det, hvor modstanderen først indkasserede sin bonde tilbage med en meget behagelig stilling. Dernæst fik han lov til at vinde en gratis officer efter en fejl beregning fra Mortens side, hvor det desværre måtte siges at være slut. 1½-2½

På bræt 5 havde Merete sort mod Michael Glibstrup. Det blev London-systemet, hvor hun valgte en opstilling med c5 og b6. Det så undervejs meget solidt ud, og nogenlunde i kontrol. Men pludselig fik Michael skabt noget initiativ på kongefløjen, der endte med et stærkt konge-angreb. Hvordan partiet blev afsluttet så jeg desværre ikke, men det endte med at vores mand (kvinde) måtte ned. 1½-3½

Vores evige solide mand Bjarne skulle i dag kæmpe mod Lars Schønning på 6. bræt. Det så ud til, at Bjarne kom rimelig godt fra åbningen fra den hvide side, hvor han fik lagt pres på modstanderens centrum, og han skulle holde tungen lige i munden, hvilket også kostede ham en del tid på uret. Efter åbningen skete der noget, og pludselig manglede Bjarne bare en kvalitet. Hans modstanderen fik det afviklet til et vundet tårnslutspil med 3 mod 2 bønder, hvor den ene var en fjern fribonde i b-linjen. Efter god fight måtte vores mand desværre ligge sig ned. Derfor blev i dag ikke kun sorgens dag på grund af nederlaget, og en definitiv afstand fra topkampen, men også fordi at vores normalt sikre mand, måtte indkassere sit første nederlag i divisionerne nogensinde i en mangeårig karriere! Øv! 1½-4½

Efter sin nylige tilbagekomst var Louise klar til sæsondebut med sort på 7. bræt mod Frode Meldgaard, som hun klarede med dagens overraskelse (på papiret i hvert fald!). Det blev en stille og rolig åbning, hvor Louise spillede en spændende variant med at sætte sin Lb7. Det blev en spændende stilling, hvor hvid forsøgte at skabe noget aktivitet i f-linjen, men den sorte stilling virkede solid, med d5 altid i luften for at aktivere den hvide løber. Modstanderens åbning af f-linjen så ikke ud til at være rigtig timet, og efter Sg6 så det ud til at tabe materiale. Han forsøgte sig med et offer på f6, som Louise desværre slog tilbage med den forkerte brik, hvilket gjorde hun måtte afsige en bonde. Men Louise fik fusket en gaffel ind, og pludselig havde hun bare et tårn ekstra, som hun førte sikker til gevindst! Måske en smule heldigt, men ufortjent var det bestemt ikke! 2½-4½

Og så havde vi desværre det billigere nederlag på 8. brættet... 2½-5½

Sådan fik vi desværre indkasseret sæsonens største nederlag, og meldt os definitivt ud af topkampen (5 point op til Skive). Det positive må dog siges, at vi stadig formåede og score over forventet. Der er lagt til en spændende fællesafslutning, hvor oprykningen skal findes mellem Skive og vores kommende modstander Silkeborg, hvor der er 1 point i mellem dem. Men sikkert er at Silkeborg ikke kommer let til deres point i sidste runde!

Skrevet af Lasse Luther | Kommentarer (0)

Viby - Jetsmark II 27. januar 2015

Efter en rigtig god start på sæsonen, skulle vi søndag til Viby for at forsætte stimen. Vi var desværre ramt af mange afbud, og man må desværre sige, at vinden bestemt ikke blæste vores vej på dagen, og vi måtte indkassere sæsonens første nederlag.

Vi tager denne gang partierne, efter hvem der sluttede først (som jeg husker det!)

Bjarne havde i dag 8. bræt med sort er mod Henrik Schrøder. Bjarne havde lagt game-planen inden han forlod bilen. Hvis han modstander ikke hed Jesper eller Søren, så ville han spille på gevindst! Og da de ikke hed det, gik Bjarne med stor aggressivitet til brættet. Han smed en kvalitet for lidt dynamisk spil, og pludselig knækkede hans modstander (om ofret var korrekt, lader vi være usagt). Stærkt, og Bjarnes plan holdt! 1-0

På bræt 7 havde Merete i dagens anledning fået hvid mod Brian Nielsen. Hun fik spillet et godt parti, hvor han fandt et smart Sxf7 efterfulgt af Lxe6. Desværre valgte hun efterfølgende det forkerte felt til den anden springer, der desværre gav mulighed for modstanderen, til at komme ind i kampen igen. Efter god fight endte det i remis. 1½-½

På bræt 5 havde Tommy N hvid imod Benny Lauridsen. Det blev en KIA opstilling mod hans sicilianer. Han fik desværre ikke det store ud af åbningen, og partiet endte remis med noget der lignede en trækgentagelse(?). 2-1

På 1. bræt havde Christian hvid imod Jakob Kjær. Det blev en off-beat variant i skandinavisk, hvor det så ud til at Christian næsten fik spillet sin modstander ud af brættet, og fik vundet en bonde. Men et eller andet skete der, og modstanderen fik tilstrækkelig modspil til Christian desværre ikke kunne vinde det. Øv. 2½-1½

Jeg havde på 3. bræt selv hvid mod Jens Fogh. Det blev en lukket-katalaner, hvor jeg fik et godt pres på hans stilling efter et par passive pres, hvor det længe lignede et spil efter to resultater. Desværre fandt jeg ikke den afgørende forsættelse, og partiet endte med remis omkring tidskontrollen. 3-2

Herefter blev Morten færdig på bræt 6. Han havde de sorte brikker mod Jesper Nielsen. Morten kom til at gå lidt forkert i åbningen, men eftersom modstanderen ikke forsøgte at straffe det, fik han kæmpet sig godt ind i kampen igen. Han stod herfra fint hen ad vejen, men efter tidskontrollen, kom han til at smide en bonde, da han havde regnet forkert i forsøget på at fange modstanderens springer. Efter lang og sejt forsøg på at holde det, måtte han desværre kaste håndklædet i ringen. 3-3

Tobias havde sort mod Lars Haugaard på bræt 2, som blev dagens næst længste parti. Der opstod en Benoni agtig struktur, hvor Tobias kom til at stå lidt presset. Det så ud til at han fik valgt en forkert plan på et kritisk tidspunkt, og modstanderen fik brudt ind i den sorte stilling med dødelig effekt. 3-4

Kampens længste parti stod Simoni for på 5. bræt, hvor han havde sort mod Henning Matzen. Det så ud til at han stod lidt under efter åbningen, hvor modstanderen havde bedre struktur, og løberpar til gengæld for noget dynamisk spil. Simoni fik dog spillet det fint, og fik afviklet det til noget der lignede et dødt remis slutspil efter modstanderen f4. Men han ville ikke lade sig tage til takke, men ville gå efter udligningen for holdet. Desværre gav det bagslag…. 3-5

Sådan måtte vi denne søndag drage hjem til Nordjylland med sæsonens første nederlag, på en dag hvor det bestemt ikke gik vores vej.

Skrevet af Lasse Luther | Kommentarer (0)

Jetsmark II - Holstebro 12. januar 2015

Først og fremmest godt nytår derude! Samtidig skulle der også blive skudt gang i det nye år, og det blev der i søndags, hvor vi tog imod Holstebro på hjemmebane. Før at vende det rundt igen efter Simoni’s referat, starter vi med bræt 1.

Henning havde sort mod Erling Høiberg. Det blev en noget uortodoks åbning. Henning endte med at give en bonde på b7, for at få noget dynamisk spil til gengæld. Det så ud til at være tilstrækkelig kompens for bonden, og efter god figth endte partiet ud i remis. ½-½

På 2. bræt sad vores evige solide man Jan, med de hvide klodser mod Peter Husted. Det så ud til at være parti der var rimelig i balance. Det konstaterede Jan også, og skyndte sig at smide en halv ekstra ind på kontoen! 1-1

Tobias havde sort mod Thorkild Nielsen på bræt 3, som skulle blive dagens længste. Efter en hård krig endte det ud i et S+T+6 bønder, mod L+T+6 bønder, med Tobias som førstnævnte. Der var nogle skeptiske meninger under vejs i slutspillet fra vores lejr, men det virkede til, at han havde det under kontrol, og faktisk prøvede at vinde (men da det gik op for ham, at vi første 5½-1½, tog han sig til takke!). 1½-1½

Undertegnede sad selv på bræt 4, med hvid mod Jacob Jacobsen. Jeg fik hurtigt en rigtig fin stilling, hvor sort havde svært ved at flytte sine brikker. Det endte med at han forsøgte at svække sin kongestilling med g5, hvorefter han stilling blev noget løst. Det endte med at han måtte give et par bønder for at overleve, og med undtagelse af at have været lige langt nok nede på klokken et par gange, fik jeg hevet sejren temmelig sikkert i land. 2½-1½

På bræt 5 havde Simoni sort mod Keld Olsen. Det lignede en lige stilling fra åbninger, hvor Simoni fik udmanøvreret sin modstander, som endte med at give en kvalitet op, og efterfølgende partiet! Skak kan jo se let ud. 3½-1½

På bræt 6 havde Tommy N hvid mod Henrik Paarup. Det en gammel Larsen caro-kann, hvor Tommy ret hurtigt fik sin modstander til at gå galt i byen, og kunne sætte vores første hele point (og heldigvis heller ikke det eneste!) ind på tavlen! 4½-1½

På bræt 7 havde Tommy C sort mod Aksel Hansen, hvor vores evige kriger, var vendt tilbage i nødens stund. Det så meget rolig ud det meste af vejen, hvor Tommy fik kæmpet sig til en bonde, imens det blev afviklet til et dronningeslutspil. Desværre så der ikke til at være nogen vej ud af modstanderens fundne evigskak. Øv! 5-2

På bræt 8 havde Morten hvid imod Alex Petersen. Morten var veloplagt efter desværre at have bukket hans så fine parti sidst. Han fik spillet åbningen lidt sløvt (Kalashnikov), men da modstanderen ikke valgte at spille det oplagte d5, fik Morten alligevel lagt pres på ham. Det lignede en rigtig flot parti af Morten, som han fik fuldendt med en flot afslutning. Stærkt! 6-2

Derved fik vi startet 2015, som vi sluttede 2014, nemlig med en 6-2 sejr. Nu må vi se om det forsætter, når vi møder Viby på udebane d. 25.

Skrevet af Lasse Luther | Kommentarer (0)

Aalborg II - Jetsmark II 17. december 2014

Søndag den 14. december var der magi i luften, og 2. divisionen spillede sidste kamp i dette kalenderår. Jetsmark-holdet var draget til Aalborg, og selvom afbuddene begyndte at kunne tælles, så var det stadig med et stærkt hold.
Der var lagt op til et lokalbrag af de større. Aalborg mod Jetsmark ville være skakkens svar på New Firm, hvis Viasat en dag skulle købe rettigheder til at vise kampene. De fleste spillere plejer at præstere lidt vildere, lidt bedre og med flere følelser når disse derbys finder sted.

I julens ånd lader vi de små komme til. I den forstand vender jeg referatet på hovedet, og starter med vores 8. bræt og slutter med 1.

Bernie
Bjarne Søndergaard, beundret af mange, frygtet af fjenden, havde sat sig for bevare titlen; ubesejret i divisionen. I vanlig stil prøvede Bjarne sgu, i dette tilfælde med de sorte klodser. Han blev dog hurtigt chokeret efter 1. b4. Et træk Bjarne desværre havde høj respekt for.
Bjarnes modstander fik stille og roligt presset ham tilbage, og undervejs så det håbløst ud. Bjarne lod sig dog ikke gå på, og hvis man talte bønder var stillingen da også lige. Der blev drukket en kop fra den evigt trofaste termokande, hvorefter Bjarne så en mulighed for at åbne spillet op. Således fik Bjarne gjort en træls stilling til en meget fortjent remis. I samme forbindelse arbejdes der på, at skaffe ham et nyt diplom for SØLV-SPRINGEREN da den i den grad stadig virker for vores klub-koryfæ. Meget kan man sige, men rutinen svigter aldrig, well done!
½-½

Morten Randrup
Morten Randrup med hvid, den individuelle junior-Danmarksmester i gruppe D i 2007, havde tilsluttet sig styrkerne, og var mere klar til kamp end nogensinde. Mortens modstander lignede ikke én der tog opgaven alvorligt, og det skulle vise sig, at være dumt. Morten storspillede i vanlig stil, og efter 1 times tid kunne, der bare konstateres at Morten stod langt over.
Desværre blev Morten en smule påpasselig, formegentligt pga. manglende selvtillid, og så ikke de mange muligheder for, at knuse sort. Sort kom tilbage, og Morten måtte desværre ud i et tabende slutspil. Rigtigt ærgerligt resultat for den unge jedi-master, der i stor stil havde spillet en højere ratet spiller i knæ. ÆV!
Vi må have fået banket ind i hovedet på Morten, at han er meget bedre end han går og bilder sig selv ind, så vil resultaterne rulle på samlebånd smiley
1½-½

Tommy Nielsen
Tommy med sort var oppe imod en lidt yngre spiller end ham selv (undskyld Tommy), og gik til opgaven med en dræbende Caro-kann. På trods af, at hvid forsøgt, at spille c4 på c6, så kom d5 alligevel. Efter træk 2 gik det simpelthen bare Tommys vej, som stille og roligt fik afviklet til et slutspil med en bonde i overtal.
Hans modstander nægtede dog at give op, og da dronningerne ikke var afbyttet kunne han stadig trække pinen ud. Tommy var tydeligvis irriteret over denne DIREKTE RESPEKTLØSE opførsel og spillemåde. Spøg til side, manden testede sin chance. Dog holdt det ikke og Tommy vandt på en fælde, der ville koste modstanderen dyrt.
1½-1½

 

Lasse Nielsen
Jeg spillede selv hvid mod Taimanov (ikke personen, men åbningen J ), hvor min modstander hurtigt kom til, at stå ret passivt. Pludseligt mente han dog, at han ville aktivere sin dronning på baggrund af en tvivlsom officers-afbytning. Hans Dronninge-flugt gav mig mulighed for, at køre mine brikker i stilling med tempo. Dette blev meget dyrt for ham og kostede materiale, hvorefter en fri c-bonde ville koste ham et tårn. Ikke det mest nævneværdige parti, men dejligt med et point.
1½-2½

Lasse Luther
Kaptajn Luther med sort skulle op imod en modstander, der tydeligvis havde en masse idéer om hvad der skulle foregå i åbningen. Heldigvis er Luther ikke i fremmed land, når det gælder teori, og Luther spillede præcist, hvilket ikke gav hvid den fordel, som han tydeligvis havde håbet på.
Efter et halv-dramatisk udspil lagde røgen sig, og der blev afviklet hvortil man enedes om en remis. Det var heller ikke den nemmeste stilling, at komme videre fra. Remis med sort er lige efter bogen. Især hvis man er en smule vingeskudt. wink
2-3

Tobias Hoffmann
Efter Tobias’ parti forklarede han, at han er i færd med en ny taktik når han spiller. Ikke passiv, men måske mindre direkte og lidt mere solidt og sund. Det har i den grad båret frugt.
Tobias med hvid spillede et meget nydeligt parti. Efter en aktiv åbning kom Tobias i den grad til, at stå godt med en urørlig springer. Sort blev kvalt, og selvom nogen vil kalde det en langsom død, så var det en fornøjelse, at overvære. Der var styr på lortet. Det er fantastisk, at man tilnærmelsesvis kan tvinge modstanderes i træktvang med så mange brikker tilbage på brættet.
Det er i sandhed en sejr for holdet, ikke blot at Tobias får pointet i kampen, men at han er i færd med at finde fordums styrke. Sådan! 
2-4

Jan Nielsen
Der findes flere måder at vinde på. En anden mulighed er, at vinde et par bønder i åbningen fra en sovende modstander. Det var hvad Jan gjorde, hvilket egentligt afgjorde kampen ret tidligt, for de flestes synsvinkler. Jan fik da også meget elegant afviklet det til en sejr. Det var endda med de SORTE BRIKKER !!
Jan skylder dog en øl for, at give mig en nærdødsoplevelse – da han, som de afslutter, kommer meget ægte hen og fortæller at modstanderen fandt en evigskak. Men som der står i universitetets kælder: ”Psyching er tilladt”.
2-5

Henning Rasmussen
Henning kom i gang, efter en god kop kaffe, med de hvide brikker. Dette blev et meget interessant parti, hvor Henning desværre kom skidt fra start og mistede materiale – dog er konspirationer, der funderer om han gør det med vilje, og det er taktik. wink
Henning fik dog et stærk løberpar og en – for hans modstander – irriterende d-bonde, som skulle bevogtes i øjenkrogen. Henning fik afviklet det fornemt til en sejr. I sandhed dejligt, at de uklare partier går til vores fordel på sådan en dag. Dog er jeg sikker på, at Henning slet ikke vil definere det som uklart, hehe.
2-6

Således blev 2014 sluttet af med en 6-2 røvfuld til Aalborg. Vi glæder os til 2015 med nye spændende divisionskampe.

God jul og godt nytår!

Skrevet af Lasse Simoni Nielsen | Kommentarer (2)

 

Kodet og designet af: Allan Stig Rasmussen